Bæredygtig innovation

 


Airvita leverer et produkt, som har en signifikant indflydelse på kvaliteten af den luft du indånder og som samtidig efterlader minimal fodaftryk på vores planet.

 

Vi er pionerer i at have en helt igennem grøn og bæredygtig produktion, enhed- og forretningsmodel. Vi vil gerne vise “vejen” og muligheden for at det ikke er umuligt at have en grøn og bæredygtig virksomhed, hvis blot viljen er tilstede.

 

Vi har bygget og baseret vores fabrik på grønne energikilder såsom hydro-, sol-, biomasse- og vind energi. Vi vil efterlade et minimalt fodaftryk og håber herved at vi kan inspirere andre danske og internationale virksomheder til at gøre det samme.

 

Det er ikke alene vores produktion der er grøn, men ligeledes vores produkt. Vores luftrensere er lavet af genanvendte bil materialer såsom galvaniseret stål og genanvendt polypropylen. Airvita luftrensere og filtre er nedbrydelige - naturligvis uden at efterlade fodspor eller skade på vores planet.

 

Vi er stolte af, at være en helt igennem grøn og bæredygtig forretning. Hvert enkelt Airvita produkt er optimeret og konstrueret til at forbedre menneskers sundhed og livskvalitet. Vi værner også om vores planets sundhed ved at plante et træ for hvert solgt eller lejet enhed. - Breathe cleanly.