Carvita


Carvita har en rensningshastighed (CADR) på 55 kubikmeter luft i timen og renser luften inde i din bil på ca. 10 minutter.

 

1.699 DKK + moms

Luften inde i din bil er lige så ren som udstødningsrøret fra bilen foran.

 

Årligt pendler vi 80 % i bil og tilbringer i snit 146 timer i bilen på vej til og fra arbejde. Hvad mange af os ikke er klar over er, at luften inde i vores bil er lige så ren som udstødningsrøret fra bilen foran. Særligt er nitrogen dioxide (No2) niveauet inde i bilen mere end 36 gange højere end udenfor. Det svarer passivt til, at ryge 180 cigaretter i timen. Forureningen fra andre bilers udstødning kan ikke ses, føles, røres eller lugtes. Men det er enormt farligt og dødbringende.

 

Enhedens aktive intelligens vil kontinuerligt måle forureningsniveauet i din bil og justere luftstrømmen og ionisering processen for at sikre dig den reneste luft. Carvita fjerner effektivt de dødbringende gasser og skadelige partikler, der kommer ind i dit køretøj.

Carvita er et must for alle, der kører i byområder og som udsættes for høje niveauer af luftforurening. Særligt for pendlere, professionelle chauffører og dem der har luftvejslidelser.

 

Carvita beskytter dig og dem du holder af ved at rense luften i din bil - Breathe cleanly