Hvem er Airvita


Hos Airvita, arbejder og tror vi på at forbedre livskvaliteten for mennesker der hvor de lever, lærer, arbejder og leger.

 

Vi renser ikke blot luften, men bringer effekten af 16.000 træer ind i dit rum. Ren luft fri for skadelige partikler er grundlæggende for menneskers velbefindende, produktivitet og og sundhed. Vores rejse mod renere luft er baseret på grundtanken om “The first wealth is health". Denne ide har ført til udviklingen af verdens mest avancerede luftrenser løsning, der producerer den reneste luft inden for det korteste tidsrum.

 

Vores intelligente luftrensere leverer ikke blot ren luft, men forøget livskvalitet.

 

Historien bag

 

Som uddannet jurist havde opfinderen af Airvita, David Alam en drøm om at blive forsvarsadvokat.

 

I stedet blev han iværksætter med en mission om at hjælpe sin morfar, hvis helbred og livskvalitet blev gradvist forværret og begrænset af astmatisk bronkitis. Lægernes prognoser indebar systematisk indlæggelse og en permanent ilt flaske.

 

Efter at have rådført sig om alle behandlingsmuligheder, lige fra saltterapi til lungetransplantation, opsøgte David en forsker med speciale i klimaforandringer og forureningskilder.

 

Dette møde blev startskuddet på Airvita og udviklingen af den intelligente luftrenser. Forskerens konklusioner var at hans morfars sygdomsprognose teoretisk kunne bremses, hvis man placerede ham i regnskoven og fjernede fugtigheden, hvilket var praktisk umuligt. Et bud, der ville få de fleste til at opgive, men som blev indledningen til Davids mission om, at skabe netop det produkt, der leverede effekterne af regnskovens træer.

 

David samlede verdens bedste forskere, ingeniører og specialister med en fælles ambition om at bygge intelligente luftrensere der kunne bringe effekten af 16.000 træer ind i stuen.

Airvita er regnskoven, der standsede hans bedstefars sygdomsforløb fra utallige indlæggelser og en permanent iltmaske. I stedet har han en oase af renere luft i sit hjem. Passionen om at hjælpe og forøge livskvaliteten for hans morfar har siden udviklet sig til en målsætning om at skabe den samme oase for andre mennesker der, hvor de lever, lærer, arbejder og leger.