Hvad er ren luft?


Ren luft klassificeres som luft der er fri for skadelige niveauer af forurenende stoffer såsom udstødningsgasser, støv, skimmel, allergener, pollen, radon,nanopartikler og forskellige slags vira og mikrober.

 

Ifølge WHO forårsager dårlig indendørsluft forskellige sundhedsrisici lige fra kløende øjne, hovedpine, træthed, urolig søvn til forværring af astma og allergier.

 

Indendørs luft er forurenet af en endeløs liste af aktiviteter- lige fra ophobning af CO2 koncentration til madpartikler fra madlavning, dyrehår og elektroniske enheder.

 

Airvita leverer sikker og ren luft der betydeligt reducerer og fjerner de skadelige luftbårne partikler fra dit miljø og reducerer de sundhedsmæssige virkninger, der er forbundet med dårlig indendørs luft.

 

 

Helbreds konsekvenser af dårlig luftVi betegnes som “indendørs generationen”.

 

Gennem tiden har vi indrettet os således, at vi stort set ikke længere er i kontakt med “naturen” længere. Vi bruger næsten 90% af vores tid indendørs.

 

Forskning viser at indendørs luft er op til fem gange mere forurenet end udendørs luft. I hvile trækker vi 6 liter luft i minuttet, hvorfor det er meget vigtigt at være opmærksom på kvaliteten af vores indendørs luft.

 

Vores bygninger og hjem er i dag lufttætte hvorfor de i større grad indkapsler og akkumulerer forurening fra både indendørs og udendørs kilder. Ifølge WHO indånder 9 ud af 10 personer forurenet luft. Men kun få mennesker kender de sundhedsmæssige risici ved dårlig luft, og at luftforurening i dag er den største sundhedsrisiko for vores helbred.

 

 

Tag et kig på din lokale lufts renlighed.

Hvad du ikke kan se, kan skade dig

 


Forskningen viser at der er en direkte forbindelse mellem den stigende luftforurening - særligt stigning af de ultrafine partikler i luften - og reduceret lungefunktion, forøget allergi, irritation i øjne og hals, koncentrationsvanskeligheder, hovedpine, forskelligartede vira og et væsentligt større forbrug af astma medikamenter.

 

Forurenet luft forårsager årligt mange akutte hospitalsindlæggelser, øget fravær i skole og på arbejdspladsen og tusindvis af for tidlige dødsfald.

 

Airvitas intelligente luftrensere indfanger og indkapsler ikke alene de skadelige partikler fra indendørsluften men forhindrer ligeledes at disse ultrafine partikler ikke kommer retur til luften udenfor. Dit bidrag til at minimere udledningen af disse skadelige partikler indendørs er et vigtigt og essentielt skridt mod at reducere udendørs luftforurening.

 

Vær en del af den globale handling - Breathe cleanly.