Airvita PRO

Køb / leje

Lej en luftrenser

Hos Airvita tror vi på at ren luft er en menneskeret og forøgelse af livskvaliteten. Vi vil helt særligt gerne gøre ren luft og godt indeklima tilgængeligt for offentlige institutioner og private virksomheder. Derfor vil vi helt særligt give muligheden for at leje de mest effektive og intelligente enheder på markedet. Har du allerede nogle gamle luftrensere tilbyder vi at købe eller bytte dem til vores effektive og højteknologiske luftrensere.

 

Vores koncept er nemt, transparent og simpelt uden ekstra regninger og andre ubehageligheder.

 

Man kan minimum leje 5 enheder ad gangen til en fast månedlig ydelse på 449 kr*  i 12, 24 eller 36 måneder** og alt er inkluderet i lejen. Ingen ekstra regninger, driftsomkostninger, serviceomkostninger eller andre ubehagelige overraskelser, hverken under eller efter endt lejeperiode.)

 

Efter endt lejeperiode er der mulighed for enten at forlænge aftalen yderligere eller at købe enheden for 25% billigere end nyprisen.

 

Vi garanterer at I under hele lejeperioden har den nyeste teknologi og den mest effektive luftrenser. Skulle i mod forventning inden 12 måneder finde en enhed der er sammenlagt er billigere og mere effektiv*** matcher vi prisen og giver jer de sidste 3 måneders leje gratis.

 

Kontakt os, for nærmere dialog.

 

* I betaler en førstegangsydelse på 1500 kroner pr. enhed der dækker forsikring, fuld service og filtre under hele lejeperioden. NB ved leje af mere end 25 enheder betales der ikke en førstegangsydelse.

** Ved 36 måneders leje betales ingen førstegangsydelse. Endvidere mulighed for at købe filtre samt med særlig rabat. Kontakt os for nærmere information.

***(højere clean air delivery- CADR og samlet pris samt årlige driftsomkostninger)

 

 

 

- Breathe cleanly

Vores kunder siger...

Car vita

Køb

Airvita

Leje